Error: "Corruption has been detected in feature manager setting, Backup has been loaded"

Discussion in 'Submit Normal Help Requests' started by Franklin002, Jan 31, 2013.

  1. Franklin002 New Member

    Hi all,
    I get an errormessage,
    Error: "Corruption has been detected in feature manager setting, Backup has been loaded"
  2. KevinL Administrator

    1.Close Communication Manager.
    2.Open Communication Manager. If the error persists continue troubleshooting.
    3.Enable Hidden Files and Folders: Windows 2000,XP ,Vista
    4.Click Start.
    5.Click My Computer.
    6.Browse to the following directory:
    Windows Vista / 7:
    NOTE: Hidden files must be viewable.
    a.C:\ProgramData\AT&T\Communication Manager\
    Delete the files featuremanager.xml.rc4 and featuremanagerBackup.xml.RC4.

    b.C:\Users\<USERNAME>\AppData\Local\AT&T\Communication Manager\
    Delete the files featuremanager.xml.rc4 and featuremanagerBackup.xml.RC4
    Windows XP:
    NOTE: Hidden files must be viewable.
    a.C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\AT&T\Communication Manager\
    Delete the files featuremanager.xml.rc4 and featuremanagerBackup.xml.RC4.
    b.C:\Documents and Settings\<username>\Application Data\AT&T\Communication Manager\
    Delete the files featuremanager.xml.rc4 and featuremanagerBackup.xml.RC4.

    7.Open Communication Manager. If the error persists continue troubleshooting.
    8.Download the latest version of Communication Manager.
    9.Perform a clean uninstall of Communication Manager.
    10.Install AT&T Communication Manager: Windows 2000,XP ,Vista
    11.Attempt to connect and browse. If still unable to browse please contact AT&T Customer Care for wireless customers.

Share This Page